Peltorallia

Moikka! Viime postauksessa kerroin, että sunnuntaille, 20.8. olisi suunnitelmia ja palaan asian tiimoilta, mikäli nämä suunnitelmat onnistuvat. Noh, nehän onnistui ja saatiin Minttu Koponen, eli aaveen.net:n ylläpitäjä ja valokuvaaja kuvaamaan mua, Jestkaa, Paulaa ja Ossia (hevonen siis) meidän tallille. Ai vitsit oon kaksi hullun pitkältä tuntuvaa viikkoa odottanut niitä kuvia ja eilen sain ne käsiini! Viime yönä uni ei meinannut tulla, koska vaan selailin kuvia yhä uudestaan ja uudestaan!

Oltiin siis laitumilla ottamassa kuvia, koska tallin piha alkaa taas täyttyä pyöröpaaleista ja taustat eivät ole nättejä kuviin. Podin aamulla uskomatonta vaatekriisiä, koska päivä oli sen verran kuuma, että oli pakko ratsastaa t-paidassa. Muutenhan tätä ongelmaa ei olisi ollut, mutta Jestkan tavarat olivat punaisia...

Mutta sitten itse kuviin, alkuun ratsastettiin tasaisella ihan vain hummaillen, ja kyllä kuvista huomaa, ettei valvovan silmän alla olla oltu pahemmin vuoteen. Lopuksi käytiin "vedättämässä" pieneen ylämäkeen ja saatiinkin hauskoja kuvia sieltä! Molemmilla ratsastajilla hampaat irvessä mäen alla, kun mummoilla oli jännät housussa tulevasta laukasta. Jestkahan on tunnettu siitä, että se pukittaa kuin hullu maastossa ja saattaa siis aivan täydestä laukasta vielä pukittaa ja samalla pysähtyä ja jäädä pomppimaan paikalleen. Ossi on kyllä kunnostautunut tässä samassa asiassa, hänkin osaa pukittamisen jalon taidon. Ollaan kahdesti taidettu olla vajaavaisia ja lähteä tällä kombolla maastoon ja puolen kilometrin jälkeen ollaan oltu aivan kypsiä koko hommaan, kun molemmat hevoset sikailee sen minkä ehtii... Mutta sitten kuviin! Ai ettien että!

© aaveen.net

© aaveen.net

© aaveen.net

© aaveen.net

© aaveen.net

© aaveen.net

© aaveen.net

© aaveen.net
Mutta luonnoksissa odottaa yksi valmennuspostaus, jonka yritän saada lähipäivinä julkaistua!

xx -Alisa

Kommentit

  1. Moi, en saa vaihdettua postauksesta toiseen enää vain pyyhkäisemällä ja nyt en löydä siispä noita vanhoja juttuja lainkaan, kun en pääse sivulta toiselle�� onko sulla vaihtunut jokin asetus vahingossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Asetukset ovat vaihtuneet ja vaihdoin sen tarkoituksella pois, koska itseltä menee aina hermot, kun postauksia lukiessa ja näyttöä vähänkin väärin käyttäessä postauksesta tulee hypittyä toiseen vahingossa. :D Pääset siis selaamaan vanhempia postauksia "ihan perinteisesti etusivun kautta" ainakin iOsin käyttiksellä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Jos et löytänyt etsimääsi tietoa blogista, kysy rohkeasti! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, mutta muista hyvät käytöstavat ja nettietiketti.

Suositut tekstit